przygotowywanie risotto-krok-2-a-tavola 14 marca 2017 Podziel się linkiem! Share List Gosia Nawigacja wpisu Kremowe risotto z groszkiem i pieprzem SIRMIONE | CZYLI PÓŁWYSEP NAD GARDĄ, ŚREDNIOWIECZNE MIASTECZKO, TWIERDZA, STAROŻYTNA WILLA I RAJSKI KURORT MIASTO MORZE, WŁOSKI STREET FOOD, ZDOBIONE KAMIENICE, PLAŻE I MIĘDZYNARODOWE FESTIWALE | WENECJA PIEKNE WŁOSKIE ŻYCIE NA MORZU | CZYLI ZIEMIA OBIECANA! Historia niedzielnych bruschett Statkiem przez Jezioro Genewskie do komnat zamku Château de Chillon gdzie wszystko jest jak dawniej! Alpejskie story | wakacyjne wieczory ponad chmurami Najlepsza pizzę w Rzymie zjecie przy Fontannie di Trevi Holidays by the seaside (Darłowko, Baltic Sea) Obudzić się w Wenecji (czego nie zobaczysz jeśli skupisz się tylko na turystycznych atrakcjach)